Quantcast

7 aplikacionet më të mira për t'u stërvitur në shtëpi

Aktiviteti fizik është thelbësor për ruajtjen e shëndetit optimal. Megjithatë, për shkak të jetës së ngarkuar dhe me profesione të shumta, nuk kemi gjithmonë kohë të dalim për të ushtruar në palestër ose thjesht jashtë. Është për këtë arsye që ka një numër të aplikacione për të stërvitur në shtëpi duke na e bërë më të lehtë ushtrimin.

Është e qartë se pjesa më e madhe e popullsisë tashmë ka pajisje moderne, të cilat ne i përdorim çdo ditë për aktivitete të ndryshme. Pastaj, Pse të mos i përdorni për t'u stërvitur në shtëpi dhe për të shijuar shëndetin optimal?

Është e qartë se këto pajisje kanë një numër të madh aplikacionesh që ofrojnë një sërë rutinash ushtrimesh shumë i kompletuar për të gjitha moshat dhe që mund ta bëjmë në komoditetin e shtëpisë tonë, pa pasur nevojë të përdorim asnjë makineri stërvitore.

Aplikacioni më i mirë falas për ushtrimet në shtëpi! 7 alternativa

Në këtë artikull do t'ju tregojmë të shtatët aplikacionet më të mira të ushtrimeve për të bërë në shtëpi dhe jo vetëm këtë, përdorimi i këtyre aplikacioneve u jep jetë dhe shëndet më të mirë atyre që i përdorin mirë.

Dhe tani nuk keni asnjë justifikim, me këto 7 opsione mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë, ta shkarkoni dhe të filloni ta përdorni nga shtëpia dhe në kohën që ju përshtatet më së miri.

Shkojme!

Sworkit Lite: Trajneri juaj personal në çdo kohë

Ushtrimi Sworkit Lite në shtëpi

Sworkit ose "Vetëm punë" është një aplikacion që ju lejon të krijoni dhe ndiqni video të personalizuara stërvitore me atletë të vërtetë, përmes rutinat e forcës, gjimnastikë, streçing dhe joga në një kohë që varion nga pesë deri në 60 minuta, pa pasur nevojë të përdorni asnjë lloj materiali apo aparati shtesë.

E veçanta e Sworkit është se përdor një metodë të provuar shkencërishte që ndërthur intervalet stërvitore me ushtrimet e rastësishme nëpërmjet ekzekutimit të tij, në mënyrë që të rrisë efikasitetin dhe rezistencën, duke parandaluar kështu që trupi juaj të mësohet me një rutinë specifike.

Pas çdo seance, aplikacioni do të kursejë jo vetëm kohën e stërvitjes, por edhe rezultatet tuaja dhe ushtrimet e kryera. Ky aplikacion është i disponueshëm për IOS, Android dhe në Amazon Store. Pa dyshim, është një mjet sportiv shumë i dobishëm për ata që nuk duan të humbasin asnjë ditë të vetme aktiviteti fizik.

Karakteristikat dhe përfitimet e Sworkit Lite:

 • Stërvituni përmes këtij aplikacioni pa reklama të bezdisshme.
 • L ushtrime në shtëpi me shtangë dore Ata favorizojnë të gjithë trupin.
 • Ai përmban ushtrime ngrohjeje që asnjë aplikacion tjetër nuk i ka.
 • “Pyet një trajner” është një opsion ku sqarohen dyshimet nga ekspertë të temës, duke dhënë një afërsi dhe besueshmëri më të madhe në aplikim.
 • Ushtrime në shtëpi për të moshuarit
aplikacionet më të mira për t'u stërvitur në shtëpi
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Stërvitja në 7 minuta. Nëse keni shumë pak kohë

Trajnimi në 7 minuta

Është një aplikacion i krijuar për njerëzit që kanë shumë pak kohë në dispozicion për të ushtruar, por duan të mbajnë zakone të shëndetshme jetese në baza ditore.

Ai bazohet në HICT (Stërvitje qarku me intensitet të lartë), i fokusuar kryesisht në punën shpërthyese të fokusuar në tonifikimin dhe përmirësimin e funksionit kardiovaskular për të djegur kalori në një kohë të shkurtër. Është treguar si metoda më "e sigurt, efektive dhe efikase" për të përmirësuar rezistencën fizike, muskulore dhe aerobike të individit.

Aplikacioni ka një rutinë që përbëhet nga 12 ushtrime, të cilat duhet të kryhen në një kohë prej 30 sekondash, me intervale pushimi prej 10 sekondash ndërmjet çdo ushtrimi. Është i disponueshëm për IOS dhe Android.

 Karakteristikat dhe përfitimet e stërvitjes në 7 minuta:

 •  Ekziston një tregues zanor për të ditur kohën e fillimit, pushimit dhe përfundimit të një ushtrimi.
 • Ekrani qëndron i ndezur ndërsa aplikacioni është në përdorim.
 • Kujtesa për të kryer ushtrimet është e përditshme.
 • Është aplikacioni më i mirë i vetë-përmirësimit.
 • Ai jep mundësinë e kthimit prapa ose përpara për sa i përket fazave të ushtrimeve.
aplikacione për të stërvitur në shtëpi
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Nike Training Club: Një aplikacion shumë i plotë

Klub trajnimi Nike

Është një aplikacion shumë i gjithanshëm dhe i plotë që ka më shumë se 185 stërvitje falas, duke filluar nga forca dhe qëndrueshmëria, te lëvizshmëria dhe joga me një kohëzgjatje nga 15 deri në 45 minuta.

Ai ka udhëzimet e trajnerëve ekspertë të Nike në çdo ushtrim, në mënyrë që të mund të përqendroheni jo vetëm në rutinën tuaj, por edhe në arritjen e objektivave të vendosura.

Ai gjithashtu lejon zgjedhjen e një plani trajnimi personal sipas gjendjes sonë fizike dhe orarit, kështu që mund të jetë opsioni perfekt për çdo lloj pjesëmarrësi, nga ushtrime në shtëpi për fillestarët edhe për më të avancuarit. Opsionet tuaja bazohen në kohë ose në përsëritje.

Karakteristikat dhe përfitimet e Nike Training Club:

 • Ky aplikacion ka rutinë stërvitje në shtëpi për meshkuj me praninë e sportistëve të njohur si Cristiano Ronaldo dhe Alex Morgan.
 • Stërvitje speciale për bustin, shpatullat dhe të pasmet.
 • Ju mund t'i konfiguroni rutinat në një nivel bazë, të ndërmjetëm ose të avancuar, sipas rastit.
 • Stërvitje me pajisje të lehta dhe të kompletuara.
 • Ka ushtrime për stërvitje joga, boksi, forcë, qëndrueshmëri dhe lëvizshmëri.
 • Edhe pse është ideale për stërvitje në shtëpi, është gjithashtu një aplikacion i pajtueshëm me rutinat në palestër
aplikacione për të stërvitur në shtëpi
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Sfida sportive 30-ditore: Një nga aplikacionet për t'u stërvitur në shtëpi dhe në çdo kohë

Sfida sportive 30 ditore

Është një aplikacion i krijuar sipas standardeve shkencore nga një trajner profesionist, i cili konsiston në rritjen progresive të intensitetit të ushtrimeve për të lehtësuar dhe optimizuar stërvitjen gjatë 30 ditëve të sfidës.

Sikur të mos mjaftonte kjo, ai është i strukturuar në tre kategori trupore: I gjithë trupi, barku dhe glutes, duke numëruar në të njëjtën mënyrë me tre nivele vështirësish (fillestar, mesatar dhe i avancuar).

LAplikacioni është i disponueshëm për IOS dhe Android dhe, ka një sërë videosh që shërbejnë si udhërrëfyes për ekzekutimin e saktë të ushtrimeve. Përveç kësaj, ruan automatikisht rekordin e përparimit të stërvitjes, të cilin, pa dyshim, mund ta ndajmë me miqtë tanë përmes rrjeteve sociale.

Karakteristikat dhe përfitimet e Sfidës Sportive 30-ditore:

 • Regjistron automatikisht përparimin e përdoruesit tuaj.
 • Ai ka një udhëzues në format video për të ndihmuar njerëzit që përdorin aplikacionin.
 • Lejon përdoruesit të përballen me sfidat në drejtim të stërvitje rutinore 
 • Një nga aplikacionet më të mira për humbje peshe dhe qëndroni të shëndetshëm
 • Ndihmon në ndryshimin intelektual dhe emocional të atyre që janë të interesuar të përdorin aplikacionin.
aplikacione për të stërvitur në shtëpi
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Yoga ditore: Mësuesi juaj personal i yogës në shtëpi

Yoga e përditshme

Daily Yoga është aplikacioni më i famshëm dhe efektiv i stërvitjes së jogës për pajisjet e gjeneratës së fundit, i cili disponon video me ushtrime joga në format HD, me nivele dhe kohëzgjatje të ndryshme. Udhëzimet diktohen hap pas hapi përmes komandave zanore njerëzore të shoqëruara me muzikë në sfond.

Është krijuar për të humbur peshë, për të reduktuar yndyrën e trupit, për të formësuar trupin tuaj ose thjesht për të arritur një gjendje qetësie të plotë dhe pa stres. Ky aplikacion përfshin më shumë se 20 ushtrime jogaNë të njëjtën mënyrë, do të gjeni më shumë se 200 qëndrime në bibliotekën e tij dhe rreth 18 tema muzikore ambientale për të arritur një gjendje relaksi totale, në të cilën ndiheni në ekuilibër me mjedisin.

Ka tre nivele të intensitetit të punës (i rastësishëm, i moderuar, intensiv) kështu që ju mund të zgjidhni sipas aftësive dhe nevojave tuaja. Ka kohëzgjatje të ndryshme që mund të variojnë nga pesë deri në 45 minuta në varësi të kohës që keni në dispozicion për të kryer aktivitetin fizik.

Karakteristikat dhe përfitimet e Yoga Ditore:

 • Nëse jeni fillestar në këtë lëndë, ky aplikacion ofron klasa të drejtuara për të mësuar bazat e jogës.
 • Niveli i avancuar ka trajnerë të klasit botëror.
 • Ju mund të bashkoheni në listën e ushtrime në shtëpi për të moshuarit për meditimin e tij të udhëhequr.
 • Ai ngre qëllime dhe gjashtë objektiva të ndryshëm tek përdoruesit.
 • Ai jep këshilla në lidhje me kontrollin e peshës së ushqimit, dhe kjo varet qartë nga receta e zgjedhur.
 • Një nga aplikacione të rekomanduara për të bërë joga në shtëpi
aplikacione për të stërvitur në shtëpi
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Caynax HIIT një stërvitje me intensitet të lartë

Caynax HIIT

Është një aplikacion që ofron një Stërvitje me interval me intensitet të lartë (HIIT), përmes një strategjie ushtrimesh kardiovaskulare, e cila alternon periudha të shkurtra ushtrimesh intensive anaerobe me periudha më pak intensive rikuperimi. Çfarë mund të sigurojë një rezistencë dhe kapacitet fizik më të mirë, duke përmirësuar metabolizmin e glukozës dhe, rrjedhimisht, djegien e yndyrës së trupit.

Zakonisht seancat mund të ndryshojnë nga nëntë deri në 20 minuta, në varësi të kohës që kemi në dispozicion, ku një periudhë e ushtrimeve të ngrohjes alternohet me gjashtë deri në dhjetë përsëritje të ushtrimeve me intensitet të lartë, të ndara nga ushtrime me intensitet të mesëm dhe duke përfunduar me ushtrime. Ftohja.

Ky aplikacion është i disponueshëm për pajisjet Android dhe konsiderohet një alternativë e shkëlqyer për të maksimizuar trajnimin që është shumë i kufizuar nga koha. Megjithatë, duke qenë se është një aktivitet fizik me intensitet të lartë, ky lloj trajnimi nuk është i përshtatshëm për të gjithë, ndaj ju rekomandojmë që të konsultoheni me mjekun tuaj për të përcaktuar nëse keni kapacitet për të kryer këtë lloj ushtrimi.

Karakteristikat dhe përfitimet e Caynax Hiit:

 • Ka një kalendar të organizuar në 30 ditët e muajit.
 • Lista e stërvitjeve mund të krijohet, modifikohet dhe fshihet.
 • Kohëmatësi i këtij aplikacioni është një nga më të mirët për sa i përket teknologjisë.
 • Opsioni i tij për të ndryshuar kohën e stërvitjes lejon një përshtatje më të mirë të atyre që janë të interesuar të qëndrojnë të shëndetshëm.
 • Planifikoni kohët e javës në të cilat do të kryhen rutinat përkatëse të ushtrimeve.
 • Ai ka integrim me trajnime të bazuara në vrap, megjithëse ka tashmë duke ekzekutuar aplikacione dhe djeg kalori falë saj
aplikacione për të stërvitur në shtëpi
SHIKONI NË GOOGLE PLAY

Yoga Prenatal: Down Dog

Yoga prenatale

Periudha e shtatzënisë së një gruaje është një nga më të bukurat dhe më domethënëse që mund të ekzistojë në njerëzimin dhe me të hapen edhe shqetësime të reja që një grua pa fëmijë as nuk mund t'i imagjinojë, e ndër to është edhe çështja e aktivitetit fizik.

Por, për këtë të panjohur tashmë ka një zgjidhje dhe është aplikacioni Steveloper, i cili i mban gratë shtatzëna në lëvizje dhe të sigurta; duke ofruar ushtrime që punojnë në lehtësimin e zonave të trupit si pjesa e poshtme e shpinës.

Çdo ushtrim është veçanërisht i përshtatshëm për gratë shtatzëna dhe aq më tepër nëse është hera e parë, pra gratë që do të kenë fëmijën e tyre të parë dhe arsyeja për këtë është që të shërbejë si një udhëzues në lidhje me teknikat dhe masat e nevojshme për secilin. Lëvizja.për të bërë gjatë muajve të shtatzënisë.

Karakteristikat dhe avantazhet e Steveloper, një aplikacion për gratë shtatzëna:

 • Përgatit fizikisht nënat e ardhshme për sfidën e lindjes së fëmijës.
 • Rrit dhe përmirëson energjinë e grave shtatzëna.
 • Ajo gjeneron një ndryshim të dukshëm në momentin e gjumit.
 • Pas lindjes së foshnjës, procesi i humbjes së kilogramëve të tepërt është shumë më i lehtë dhe më i lehtë falë ushtrimeve të ofruara në këtë aplikacion.
 • Kryeni ushtrime në bazë të peshës që fiton gruaja.
 • një aplikacionet më të mira të shtatzënisë me funksione dhe ushtrime të shumta që nuk e dëmtojnë bebin
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Për sa i përket aplikacioneve për të qëndruar mirë në aktivitet fizik, nga përdoruesit lindin shumë pyetje dhe normalisht ata nuk marrin përgjigje për dyshimet e tyre dhe madje edhe krahasimet që bëjnë mes aplikacioneve, megjithatë sot do t'u përgjigjemi 5 pyetjeve më të shpeshta mes njerëzve.

Si të bëni ushtrime në shtëpi?

Gjëja e parë që duhet të kihet parasysh është se ka kaq shumë njohuri për këtë temë, mos harroni se mbi të gjitha duhet të kujdesemi për veten dhe të shmangim çdo aksident, kështu që këshillohet të bëni një listë objektivash dhe kështu të dini se çfarë keni duan të arrijnë me ushtrimet për të deshifruar më lehtë se ku të fillojë.

Pas kësaj, duhet të gjeni një vend në shtëpi për të kryer rutinat në një mënyrë më komode dhe pa rreziqe, ndiqni përzgjedhjen e aplikacionit që do të shkarkoni në telefon për t'ju udhëhequr në stërvitje për të filluar me një grafiku i stërvitjeve në shtëpi për të regjistruar progresin që po bëhet dhe në këtë mënyrë të jetë sa më i organizuar.

Ju madje do të habiteni nga numri i udhërrëfyesve me ushtrime në shtëpi për fëmijë që ekzistojnë sot dhe sa e detajuar shpjegohet secila rutinë, me qëllimin që prindërit të krijojnë zakonin tek të vegjlit për t'u kujdesur për shëndetin e tyre.

A është efektive ushtrimet në shtëpi?

Është e rëndësishme që të shkëputeni nga mendimet e "tani ose asgjë". Frika për të mos arritur qëllimet tuaja në çast do të bëjë që qasjet e vogla që bëni çdo ditë drejt qëllimeve tuaja personale të kalojnë pa u vënë re.

Ruajtja e konsistencës është thelbësore, pavarësisht nëse jeni në palestër ose bëni stërvitje në shtëpi. Mos e mundoni veten kur nuk merrni rezultatet e menjëhershme që dëshironi. fokusohuni në ridrejtimin e energjisë tuaj dhe vazhdoni të punoni për mirëqenien tuaj

Prindërit mund të bëjnë ushtrime në shtëpi me fëmijë për kaloni më shumë kohë me të vegjlit në shtëpi.

A është më mirë të shkosh në palestër apo të ushtrohesh në shtëpi?

Të shkosh në palestër duke paguar tarifat mujore përkatëse ose duke krijuar një rutinë për të bërë në shtëpi është një vendim që varet nga disa faktorë, por mbi të gjitha nga çdo person. Të dyja opsionet kanë avantazhet dhe disavantazhet e tyre, por siç e kemi përmendur tashmë, gjithçka varet nga ajo që kërkon individi.

Përpara se të merrni një vendim, mund t'i bëni vetes një test pyetjesh për të qenë më i sigurt se cili vendim është më i miri për ju që të merrni, një shembull do të ishte:

 • Dembele për të dalë jashtë apo ju pëlqen të dilni jashtë?
 • A do të jeni në gjendje të keni qëndrueshmërinë për të kryer një rutinë vetë në shtëpi apo keni nevojë për dikë që t'ju motivojë vazhdimisht?
 • Çfarë synimesh dëshironi të arrini?
 • Cila është gjendja juaj aktuale fizike?

Çfarë ushtrimesh mund të bëj në shtëpi?

Kur doni të filloni të jeni më të shëndetshëm dhe të mbani trupin në formë, prireni të jeni pak konfuz në lidhje me hapat që duhet të ndiqni dhe nga të filloni.

Kjo është një rutinë fillestare të stërvitjes në shtëpi për gratë:

 • Ngrohja paraprake.
 • Squats mur.
 • Lunge për këmbët.
 • Ngjitje malore.
 • Shtytje dhe rrotullim.
 • Pas ngrohjes.

Cila është pajisja më e mirë për të ushtruar në shtëpi?

Nëse jemi në shtëpi, gjithçka që duam është një makinë me përmasa mesatare dhe që mund të përdoret në mënyra të ndryshme, përveçse nuk zë aq shumë hapësirë ​​dhe kur bëhet fjalë për ruajtjen është shumë e thjeshtë; sepse përndryshe mendojmë dy herë përpara se të futemi në atë problem.

Për këtë arsye, një sërë pajisjesh kanë dalë në treg me qëllim që t'i kemi në shtëpi dhe të mos e komplikojnë përdorimin apo madhësinë e tyre, ndaj rekomandohen biçikleta eliptike, e cila ka ndër avantazhet e saj një shpenzim të lartë kalorish. , kryeni seri të ndryshme dhe menaxhoni intensitetin dhe më në fund menaxhimi i kohës do të jetë në favorin tuaj.

Pse të instaloni aplikacione për t'u stërvitur në shtëpi?

Aplikacionet për t'u stërvitur në shtëpi janë ideale nëse doni të merrni njohuri në zhvillimin e një ushtrimi specifik ose, përkundrazi, dëshironi të mësoni të gjitha ato që keni në dispozicion.

Ju mund të mësoni me ritmin tuaj. Ju keni mundësinë të mendoni për një pafundësi opsionesh ushtrimesh për të motivuar veten çdo ditë dhe për të mos u mërzitur kurrë.

Kjo ju lejon të kuptoni në thellësi se për çfarë funksionon çdo trajnim dhe si ta përshtatni atë me nevojat dhe kohën tuaj. Përveç kësaj, ju ofron mundësinë për të pasur ekspertë të mëdhenj të fushës në çdo kohë të ditës.

Na ndiqni në YouTube.
kontakt
info@mejorapp.net
E drejta e autorit 2019 - 2022 | Aplikacioni më i mirë | Të gjitha të drejtat e rezervuara

linkedin facebook Pinterest youtube rss Cicëroj instagram facebook-bosh rss-bosh i lidhur-bosh Pinterest youtube Cicëroj instagram