Quantcast

10 aplikacionet më të mira për ushtrime

Zakonisht kur fillojmë të bëjmë stërvitje Ne po kërkojmë ekspertë në këtë fushë për të na ndihmuar të arrijmë qëllimet tona. Ne jemi të interesuar në mekanizmat e të mësuarit që na ndihmojnë të përmirësojmë ose të ndryshojmë tonën Trajnim fizik.

Falë përparimeve të reja teknologjike, tani e keni telefonin inteligjent në majë të gishtave ku mund të gjeni një sërë aplikacionesh për të kryer rutinat fizike.

Ne dëshirojmë që ju të përdorni ushtrimet në një mënyrë të lehtë, dinamike dhe komode. Prandaj, ne ju ofrojmë një listë me 10 aplikacionet më të mira për të ushtruar. Të 10 alternativat janë të disponueshme në pajisje Android është iOS.

Aplikacioni për ushtrime

Më pas, do të njihni aplikacionet më të famshme dhe më të mira për të ushtruar:

stërvitje prej 7 minutash: Një nga 10 aplikacionet më të mira për të ushtruar

aplikacionet e ushtrimeve

Është një aplikacion që ju ofron mjete për të humbni peshë dhe, nga ana tjetër, përmirësoni sistemin tuaj kardiovaskular me ushtrime anaerobe. Është ideale nëse kërkoni të mbani trupin tuaj aktiv çdo ditë.

Duke përdorur platformën do të shihni se si përmirësohet zemra, sistemi juaj i frymëmarrjes dhe i qarkullimit të gjakut. Ushtrimet do t'ju ndihmojnë të stimuloni fleksibilitetin, koordinimin dhe do të rrisin djegia e kalorive.

Stërvitje 7 minutëshe Ka një komunitet prej më shumë se tre milionë përdoruesish. U njoh si aplikacioni më popullor dhe më i miri Google Luaj në 2016.

Tani mund të mbështeteni në avantazhin e të qenit në gjendje ushtron në shtëpi. E tyre stërvitjet qarkore Ata janë të famshëm për shkak të efikasitetit të ushtrimeve të tyre me intensitet të lartë.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Numëruesi i hapave - hapamatës, numëruesi i kalorive

aplikacionet e hapamatorëve

Ndonjëherë fakti humbni peshë bëhet një sfidë e madhe. Edhe detyra e ushtrimeve mund të jetë e lodhshme, por është e nevojshme nëse doni të përmirësoni cilësinë e jetës tuaj.

Nëse qëllimi juaj është i fokusuar në zvogëloni madhësinë tuaj me Counter hapi e veshtira behet e lehte. Mbani në mend se për të përmirësuar rezultatet tuaja është thelbësor një plan i ekuilibruar ushqimor.

Ju ofron një mini-rutinë të stërvitje fokusuar në përmirësimin e performancës tuaj dita ditës. Falë funksioneve të tij të shumta ju mund të gjurmoni distancën dhe kohën që ecni dhe kaloritë që digjni.

Për të mbajtur gjurmët e progresit tuaj dhe për të shënuar qëllimet e arritura, ju mund të menaxhoni informacionin tuaj vjetor, mujor, javor dhe/ose ditor. Ai përfshin rutinat e mini-shtrirjes dhe përkujtuesit për të pirë ujë.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY

Sports Tracker: Një tjetër nga aplikacionet më të mira për të ushtruar

Aplikacioni gjurmues sportiv

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë argëtuese dhe efektive për të ushtruar Gjurmues Sportiv për të gjitha Sportet ju garanton mjetet më të mira për të ushtruar.

Aplikacioni do t'ju tregojë një hartë për të filluar planifikimin e itinerarit tuaj. Është aplikacioni perfekt nëse po kërkoni ushtrimet e këmbëve pasi do t'ju ndihmojë të tonifikoni masën tuaj muskulore.

Kjo ju lejon të gjeni zonat më të mira me nivele të distancës për vrapim, shëtitje, çiklizëm, midis opsioneve të tjera.

Përveç menaxhimit të ushtrimeve dhe aktiviteteve tuaja të përditshme, ky aplikacion ka një sistem vlerësimi që të mund të analizoni në mënyrë efikase rezultatet tuaja. Tani qëllimi për të qëndruar i shëndetshëm do të jetë argëtues.

Është një aplikacion që propozon një shkëmbim me mjedisin, të bën të largohesh nga zona e rehatisë dhe të shijosh jashtë.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Sfidë sportive 30 ditore

Aplikacioni Sfida 30 Ditore

El stërvitje sportive që do të realizoni përmes këtij aplikacioni është projektuar nga një trajner profesionist. Duhet të keni parasysh se çdo trup është i ndryshëm për këtë arsye rezultatet mund të ndryshojnë.

Sidoqoftë, ndërfaqja ju lejon të merrni kontrollin e stërvitjeve tuaja dhe t'i përshtatni ato me qëllimet tuaja. Nëpërmjet videove do të merrni udhëzime për të rritur intensitetin e ushtrimeve.

Udhëzuesi audiovizual shërben për të vëzhguar ekzekutimin e saktë të ushtrimeve. LAplikacioni është i disponueshëm për pajisjet iOS dhe Android. Kjo ju lejon të ndani rezultatet tuaja ose sfidat e vendosura në rrjetet sociale.

Plani i tij i stërvitjes është i ndarë në tre kategori të kondicionimit të trupit: abs, glutes dhe trupi i përgjithshëm. Në të cilat mund të nivelizoni: fillestar, mesatar ose i avancuar.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Trajneri i trajnimit Freeletics - Fitness për peshën e trupit

Traineri i Trajnimit të Fletletikës

Ne mund të interpretojmë cilësinë e platformës suaj në Google Luaj kur analizohet se komuniteti i saj përbëhet nga 11 milionë atletë. Do të merrni këshillat më të mira dhe do të jeni në gjendje të përshtatni planet tuaja të trajnimit.

Në varësi të gjendjes tuaj fizike dhe kërkesave që bëni në planin tuaj të stërvitjes, qëllimi mund të arrihet brenda pak javësh. falë Freeletics Trajneri i trajnimit Ju garantohet suksesi i qëllimeve tuaja.

Mund të filloni nga niveli bazë derisa të arrini më të avancuarin. Duhet theksuar se ushtrimet nuk kërkojnë pesha. Megjithatë, nëse jeni duke kërkuar rrisni masën tuaj muskulore Ne ju rekomandojmë të ushtroheni duke përfshirë peshën.

Nëse dëshironi të dini më shumë se pse duhet të përfshini peshën në stërvitjet tuaja ose si rritet masa muskulore shiko ne fund: Pyetje të shpeshta.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Joga xhepi

Aplikacioni Pocket Yoga

Yoga është një praktikë fizike që ofron përfitime të pafundme. nëse jeni duke kërkuar qetësoni stresin tuaj dhe mbani formë në një mënyrë të këndshme dhe të qetë Joga xhepi është ideale për qëllimin tuaj.

Ju do të jeni në gjendje të krijoni një dialog me trupin tuaj më të afërt dhe më paqësor përmes secilit stërvitje. Nivelet tuaja të ankthit zvogëlohen me çdo trajnim të ndërgjegjshëm të frymëmarrjes. Ai përfshin ushtrime për këmbët dhe barkun.

Joga xhepi Ka informacion të detajuar për të ekzekutuar saktë secilin nga ushtrimet e tij. Qëndrimet e ndryshme që do të ekzekutoni nuk do të jenë problem pasi do të keni në dispozicion më shumë se 200 ilustrime si udhërrëfyes.

Çdo imazh përshkruan përfitimet e secilit ushtrim. Ju sigurojmë se do të keni mundësinë të shihni një evolucion të menjëhershëm në përparimin tuaj nëse filloni një zakon me Joga xhepi.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Ushtron në shtëpi

Ushtrimet e aplikacionit në shtëpi

Nëse dëshironi të ushtroni çdo pjesë të trupit tuaj duke i kushtuar një kohë specifike secilit muskul për të marrë rezultate të mira, ky aplikacion do t'ju ndihmojë me këtë. Ushtron në shtëpi ju jep më të mirën e teorisë dhe praktikës.

El stërvitje sportive fokusohet në fusha të tilla si: abs, krahë, të pasme etj.. Ju duhet të kuptoni rëndësinë e ushtrimit të çdo pjese të trupit tuaj. Duke marrë një bazë solide, ne mund të kryejmë lehtësisht ushtrimet dhe të shmangim dëmtimet.

Për shembull: kur punojmë squats me shtangë dore, krahët tanë kanë nevojë për forcë të mjaftueshme për të qenë në gjendje të mbajnë atë peshë. Prandaj, është e rëndësishme të stërvitni pjesën e sipërme, si dhe pjesën e poshtme që nga ajo kohë i gjithë trupi ynë punon së bashku.

Ju mund të personalizoni rikujtuesit tuaj, të përshtatni një plan për qëllimet tuaja, të merrni ndihmë dhe të ndani përparimin tuaj në mediat sociale. Tani mund të kryeni rutinat e ngrohjes, të regjistroni stërvitjet dhe të mbani gjurmët e peshës tuaj.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Keep - Traineri i Fitnesit në Shtëpi

Keep - Traineri i Fitnesit në Shtëpi

Është koha për të zbatuar një stërvitje rutinore që ju jep rezultate të mira dhe, më e rëndësishmja, një trup të shëndetshëmMbaj-Trajneri eËshtë një mjet që përshtatet me shijet dhe objektivat tuaja.

Sistemi i tij i funksioneve përmban një listë me më shumë se 60 aktivitete në mënyrë që t'i kryeni ato gjatë stërvitjeve tuaja. Ju do të jeni në gjendje të merrni statistika mbi distancën, kohën dhe shpejtësinë e udhëtuar gjatë udhëtimit tuaj Trajnim fizik.

Përmbajtja e udhëzuesve të tyre është e strukturuar mirë, ato ju ofrojnë mekanizma audiovizualë që janë të lehtë për t'u trajtuar dhe kuptuar. Nëse e propozoni ju keni mundësinë të thyeni rekordet tuaja personale.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Ulur ulur në 30 ditë

Aplikacioni i barkut në 30 ditë

ABS Ata janë ndoshta grupi më i vështirë i muskujve për t'u formuar ose skalitur. Pse? Sepse ata kanë tendencë të grumbullojnë të gjithë yndyrën në trup.

Mbani në mend se trajnimi nuk është i mjaftueshëm nëse jeni duke kërkuar për bark ëndërrimtar. Është e nevojshme të gjeneroni një dietë të ekuilibruar, dieta ndikon në rezultatet tuaja me 50%.

Thjesht përdorni një stërvitje 15-20 minuta për të filluar ndërtimin e barkut tuaj. Nuk ka sekrete, çdokush mund ta arrijë atë për sa kohë që e kryen vazhdimisht ushtrime për barkun.

Prandaj, ne e rekomandojmë këtë mjet për të përmbushur objektivin e dëshiruar. Plani i ushtrimeve përbëhet nga disa nivele duke filluar nga humbja e yndyrës në bark edhe rutina e ushtrimeve që i forcon ato.

En Ulur ulur në 30 ditë do të gjeni video që do t'ju udhëheqin në mënyrë dinamike në secilën nga stërvitjet tuaja në mënyrë që të arrini përcaktoni të gjithë zonën tuaj të barkut.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Klub Nike Drejtuar

Klub Nike Drejtuar

Tashmë duhet të jeni të vetëdijshëm se vrapimi ofron përfitime të shumta shëndetësore. Vrapimi është mënyra më efikase për të humbur peshë y përforconi rezistencën e muskujve, viçave dhe vitheve tona.

me Klub Nike Drejtuar Ju do të keni mundësinë të kontrolloni të dhënat tuaja në distancë bazuar në qëllimet dhe rutinat tuaja të personalizuara. Përfitimet e vrapimit mund të shihen në lëkurën tonë, pasi pamja e saj bëhet e ndritshme dhe e pastër.

Për më tepër, krijuesit e aplikacionit kuptuan se motivimi është thelbësor në stërvitje. Prandaj, ata ju inkurajojnë përmes medaljeve, trofeve virtuale dhe audios motivuese gjatë kryerjes së tyre trajnimit.

Aplikim Është i pajtueshëm me të gjitha pajisjet mobile Android dhe iOS.

SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Pyetje të shpeshta

Pse duhet të përfshijmë peshën në stërvitjet tona nëse duam të rrisim masën muskulore?

El ushtrime pa pesha aktivizoni muskujt që do të stërvitni. Ju ndihmon të shmangni ngërçet ose këputjet e muskujve. Përveç kësaj, ju lejon të kushtëzoni dhe përgatitni grupin e muskujve që do të dëshmojë një sfidë fuqie.

Ju duhet të stërviteni me peshë për t'i nënshtruar muskujt në një përpjekje. Kur muskuli është nën një ngarkesë të madhe puna fizike, fibrat e tij dëmtohen, grisen dhe fillojnë të gjenerojnë mikro-lot.

Fijet lëshojnë molekula për të riparuar atë "plagë" dhe për të rindërtuar dëmtimin. Si pasojë, indet e muskujve do të rriten dhe do të bëhen më të fortë.

Prandaj, është e nevojshme të përfshijmë dhe të rrisim gradualisht peshën në stërvitjen tonë. nëse duam të rrisim masën muskulore.

Pse të instaloni aplikacione për të ushtruar?

aplikacioni më i mirë për të bërë ushtrime

Konsiderohet si një mjet i shkëlqyer nëse kërkoni të mësoni ose të shtoni ushtrime të reja në stërvitjet tuaja. Nëse mund të identifikoheni me ndonjë nga 10 aplikacionet më të mira për të ushtruar mund të fitoni zakone të shëndetshme.

Nëse arrini të rrisni vullnetin tuaj, do të kuptoni se aplikacionet janë një aleat i shkëlqyer dhe udhëzues ushtrimesh.

Ndërfaqet kanë një përmbajtje shumë të gjerë stërvitje. Megjithatë, një aplikim nuk është një zëvendësim për përvojën e një profesionisti, por është shumë i dobishëm si një shoqërues i rastësishëm për perditshmeria.

Na ndiqni në YouTube.
kontakt
info@mejorapp.net
E drejta e autorit 2019 - 2022 | Aplikacioni më i mirë | Të gjitha të drejtat e rezervuara

linkedin facebook Pinterest youtube rss Cicëroj instagram facebook-bosh rss-bosh i lidhur-bosh Pinterest youtube Cicëroj instagram