Quantcast

Aplikacionet më të mira të kriptomonedhave

Vitin e fundit, të folurit për asetet kripto është bërë gjithnjë e më e zakonshme. Kjo ka inkurajuar shumë njerëz që të interesohen për të, duke kërkuar kështu Aplikacionet më të mira të kriptomonedhave.

Tregu i kriptomonedhave është shumë i ndryshueshëm, ndaj duhet t'i kushtojmë vëmendje të madhe. Kjo ka hapur mundësinë për zhvilluesit e aplikacioneve celulare të krijojnë aplikacione për ta bërë më të lehtë për njerëzit që të monitorojnë këtë aset.

Telefonat celularë kanë ardhur për të ndryshuar jetën tonë, por aplikacionet e kanë përmirësuar atë. Nëse jeni një entuziast i tregut kriptoaktiv, ky artikull mbi Aplikacionet më të mira të kriptomonedhave mund t'ju interesojë, lexoni më tej për të mësuar më shumë.

Aplikacioni më i mirë për të investuar në kriptomonedha

Gjithnjë e më shumë njerëz janë të interesuar për asetet kripto, pasi është një botë mjaft fitimprurëse dhe që synon të jetë e ardhmja e ekonomisë. Akti i blerjes dhe shitjes së kriptomonedhave është bërë shumë i zakonshëm vitet e fundit.

Shumë ekspertë në këtë fushë këshillojnë që këto asete të shikohen si një investim afatgjatë. Kjo për shkak të luhatjeve që mund të kenë kriptovalutat në treg, të ardhura pikërisht nga blerja dhe shitja.

Nëse keni vendosur të ndiqni këshillat e shumë ekspertëve në asetet kripto, ka të ngjarë që të jeni në kërkim të aplikacionet më të mira për të investuar në kriptomonedha. Më poshtë do t'ju bëjmë një përmbledhje të shkurtër të secilit prej tyre në mënyrë që të zgjidhni më të përshtatshmen.

  Coinbase

Coinbase

Konsiderohet si aplikacioni më i mirë në botën e Cryptoactives. Ky është një aplikacion falas për blini dhe shisni kriptomonedha në një mënyrë të lehtë dhe të sigurt. Përveçse është shumë i dobishëm, pasi mund të punoni me Bitcoin, XRP, Ethereum dhe më shumë.

Nga ana tjetër, ju mund të mbani gjurmët e çmimeve, kjo do t'ju lejojë të merrni vendimin më të mirë kur blini ose shisni asetet tuaja. Në terma të përgjithshëm, është një aplikacion shumë i lehtë për t'u përdorur.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Kraken Pro

Kraken Pro

I fokusuar te njerëzit me pak më shumë njohuri në botën e aseteve kripto. Ajo ka normat më të ulëta të tregut duke qenë një nga më të përdorurat. Brenda objekteve të tij ai përfshin grafikët dhe historitë e detajuara të çdo transaksioni.

Është e rëndësishme të theksohet se shumë ekspertë të sigurisë pohojnë këtë Kraken Pro është një nga aplikacionet më të sigurta për të tregtuar kriptomonedha. Kjo do t'ju japë garanci për të pasur fondet tuaja në duart më të mira.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Binjakët

Binjakët

Ky aplikacion është i veçantë për të investuar në kriptomonedha, meqenëse ofron një normë interesi prej 7,4% përveç që ju lejon të vendosni një pjesë të pagës tuaj në asetet kryesore të kriptove në treg. Përveçse është falas, është një nga më të sigurtat dhe më të kompletuarit.

Nga ana tjetër, ai ka një sistem njoftimi që ju paralajmëron kur është koha e duhur për të blerë ose shitur. Në këtë mënyrë ju garantoni fitime shumë të mira me asetet tuaja kripto.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Aplikacioni më i mirë për të blerë dhe shitur kriptomonedha

Ndoshta një nga veprimet më komplekse në lidhje me kriptovalutat është blerja dhe shitja e tyre. Kërkohen shumë vëzhgime dhe analiza për të marrë vendimin më të mirë dhe kjo shpesh nuk është një detyrë e lehtë.

Për ta bërë jetën më të lehtë për entuziastët e kriptove, këto aplikacione celulare janë krijuar. Kjo për shkak të,  me pajisja jonë është më e lehtë për të hyrë në informacionet më të fundit të tregut.

Falë sinjalizimeve të shumë aplikacioneve, njerëzit mund të marrin vendimin e duhur për të blerë ose shitur kriptovalutat e tyre. Kjo siguron një marzh më të mirë fitimi.

Brenda një numri të madh aplikacionesh që lidhen me këto asete, me siguri po kërkoni aplikacioni më i mirë për të blerë dhe shitur kriptomonedha. Më pas, ne do t'ju sjellim ato që do të jenë më të dobishme dhe do të garantojnë marzhe më të mira fitimi.

Eksodi

Eksodi

Pozicionohet si një nga aplikacionet më të njohura në biznesin e blerjes dhe shitjes së aseteve kripto. Një nga avantazhet e tij kryesore është gamë të gjerë të kriptomonedhave që e pranon.

Kjo shumëllojshmëri ju lejon të keni më shumë mundësi për blerjen dhe shitjen e kriptomonedhave tuaja. Nga ana tjetër, është shumë i sigurt., meqenëse ka një sistemi i enkriptimit të çelësave dhe të dhënat e transaksionit.

Përveç të qenit i lehtë për t'u përdorur dhe për t'u patur në çdo pajisje celulare Android ose iOS, ju gjithashtu mund të përdorni Exodus duke e shkarkuar atë në kompjuterin tuaj, qoftë Windows, Linux ose MAC.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Binance

Binance

Pa dyshim, Binance është aplikacioni më i përdorur për shkëmbimin e aseteve të kriptove në vitet e fundit. Jo vetëm sepse është i lehtë për t'u përdorur, por gjithashtu mbështet transaksionet në një shumëllojshmëri të gjerë kriptomonedhash.

Cilësia kryesore e këtij aplikacioni janë marzhet e tij operative, si në aspektin e levës ashtu edhe në të ardhmen. Kjo e bën atë të konsiderohet si aplikacioni më i mirë për të blerë kriptomonedha.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Aplikacionet më të mira për tregtimin e kriptomonedhave

Me fjalë të thjeshta, tregtimi nuk është gjë tjetër veçse studimi i lëvizjeve të kriptomonedhave dhe vendimi që ju merrni në lidhje me të, pra, për të blerë ose shitur këto asete.

Ne e dimë se kriptovalutat mund të jenë subjekt i transaksioneve tregtare dhe vlera e tyre varet nga oferta ose kërkesa që ekziston rreth asaj monedhe. Duke qenë ndryshe nga monedhat tradicionale ku vlera e saj varet nga institucionet financiare.

Tregtia është një faktor shumë i rëndësishëm në këtë botë, pasi, ju lejon të merrni vendimin e duhur në kohën e duhur. Kjo për sa kohë që ju keni një analizë të mirë të lëvizjeve të tregut.

Zhvillimi i aplikacioneve celulare e ka bërë shumë më të lehtë këtë studim, gjë që ka lejuar shumë njerëz të bëjnë fitime shumë të mira. Më tej do të flasim për më të mirat aplikacioni i tregtimit të kriptomonedhave.

Stuhia

Stuhia

Ky aplikacion ka arritur të dallohet nga shumë të tjerë për shkak të thjeshtësisë me të cilën shfaq të gjitha të dhënat e tij krahas funksionalitetit. Me një regjistrim prej vetëm 5 sekondash, ju mund të keni akses në një shumëllojshmëri të gjerë të grafikët dhe treguesit shumë të dobishëm për tregtimin.

Ky lloj i të dhënave u mundëson përdoruesve të tij të kenë një 100x levë në disa çifte veçanërisht me Bitcoin. Për më tepër, Stormgain ju lejon të praktikoni falas në një llogari demo, në mënyrë që të mos merrni ndonjë rrezik me tregtimin.

Ajo gjithashtu ka fituar shumë vlerësim nga përdoruesit e saj për të pasur Komisionet më të ulëta në treg. Nga ana tjetër, ai gjeneron alarme në kohën e duhur në mënyrë që të mund të merrni vendimin më të mirë për të blerë ose shitur kriptovalutat tuaja..

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Robin Hood

Robin Hood

Që nga fillimi i tij në 2019, ky aplikacion ka fituar shumë popullaritet, veçanërisht në mesin e një popullate të re që po fillon aventurën e tyre në botën e aseteve kripto.

Popullariteti që Robinhood ka fituar është për shkak të tij transaksione me kosto 0. Kjo do të thotë që nuk është e nevojshme të paguani asnjë komision kur shkëmbeni kriptovalutat tuaja. Kjo i ka lejuar të rinjtë të gëzojnë plotësisht fitimet e tyre kur tregtojnë.

Robinhood pozicionohet gjithashtu si një nga aplikacionet e treguara për fillestarët, me një ndërfaqe e thjeshtë dhe vizualizimi i thjeshtë i të dhënave, lejon tregtimin për ata të parët në këtë botë.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

Aplikacioni më i mirë për të përmbysur kriptovalutat

Deri tani ju kemi dhënë një gamë të gjerë mundësish rreth aplikacionet më të mira të kriptomonedhave. Të gjithë ata kanë të përbashkët për të lehtësuar përdoruesit e tyre transaksionet e këtyre monedhave dhe për të përmirësuar marzhet e tyre të fitimit.

Përpara se të filloni me transaksionet, duhet të investoni në çdo kriptomonedhë. Ky nuk është një vendim i lehtë, pasi është e nevojshme të bëhet një analizë dhe studim i mirë i lëvizjeve të të gjitha këtyre monedhave.

Tani, për këtë, shumë aplikacione celulare janë zhvilluar për ta bërë jetën tuaj shumë më të lehtë. Për NE, Aplikacioni më i mirë për të investuar në kriptomonedha është Coinbase.

Pse është Coinbase aplikacioni më i mirë për të investuar kriptomonedha?

Përgjigja është e thjeshtë, nuk po flasim vetëm për aplikacioni kryesor i tregtimit të kriptomonedhave. Është gjithashtu një nga aplikacionet që u ofron përdoruesve të tij më shumë funksione dhe lehtësi për të investuar.

Gjëja e parë që duhet theksuar është lehtësia e lidhni llogarinë tuaj bankare me Coinbase, kjo do të lehtësojë mobilizimin e parave tuaja për të investuar në kriptovaluta. Përveç kësaj, është një nga kompanitë që përfshin shumëllojshmërinë më të madhe të kriptoaktive në katalogun e saj.

Një mjet shumë i vlerësuar nga përdoruesit e tij është blerja e menjëhershme e aseteve kripto duke përdorur kartën tuaj të kreditit si rezervë. Kjo ka ndihmuar shumë entuziastë të investojnë në këto monedha për herë të parë.

Një nga shqetësimet më të mëdha të njerëzve kur investojnë në këto monedha dixhitale, është të dinë nëse do të mund t'i shpenzojnë ato më vonë. Në këtë rast, Coinbase ju ndihmon të gjeni tregtarë që pranojnë kriptomonedhën si një formë pagese.

Aplikacionet më të mira të kriptomonedhave

Faktori i analizës dhe vendimmarrjes brenda blerjes dhe shitjes së kriptomonedhave është jashtëzakonisht thelbësor. Kjo është ajo që do t'ju lejojë të bëni fitime të mira nga investimi juaj në afat të gjatë.

Megjithatë, për të marrë një vendim ju duhet të keni të dhëna të caktuara dhe kjo është ajo që ofrohet kryesisht nga aplikacionet e kriptomonedhave. Kësaj i shtohen lehtësirat që ofrohen për blerjen dhe shitjen e këtyre monedhave.

Nëse jeni të interesuar të merrni fitime të mëdha me investime në asete kripto, duhet të dini se çfarë Aplikacionet më të mira të kriptomonedhave, më poshtë do të përmendim disa që mund të jenë shumë të dobishme për ju.

CryptoTrax

CryptoTrax

Kjo është një nga aplikacione falas për kriptomonedha më interesante. Kjo ju lejon të gjurmoni investimet tuaja, gjë që e bën të lehtë shikimin e fitimeve ose humbjeve të mundshme me kalimin e kohës.

Kësaj i shtohet edhe funksioni i njoftimit i cili do t'ju lajmërojë kur çmimet rriten ose bien. Kjo do të lehtësojë një vendim të saktë për të blerë ose shitur kriptomonedha.

Shkarkoni atë në Google Play Shkarkoni atë në App Store

BitWorth

BitWorth

Ka të ngjarë që ne po flasim për aplikacionin më të lehtë dhe më të thjeshtë për t'u përdorur. Të gjithë përdoruesit e tij vlerësojnë ndërfaqen e tij të qartë, gjë që e bën atë shumë të rehatshëm për t'u përdorur, gjë që e ka bërë më të lehtë për shumë fillestarë të hyjnë në botën e aseteve kripto.

Thjesht duke futur sasinë e kriptomonedhës që keni, mund të përdorni çmimet aktuale të tregut, si dhe investime në kohë reale. Shumë përdorues kanë përfituar nga këto të dhëna për të rritur fitimet e tyre.

Shkarkoni atë në App Store

Aplikacioni më i mirë për të minuar kriptomonedha

Me fjalë të thjeshta, miniera e kriptomonedhës është procesi me të cilin, përmes përpunimit të transaksioneve, ne mund të merrnim fitime të vogla në atë monedhë. Ky aktivitet është bërë shumë i popullarizuar për shkak të përfitimit të tij.

Në përgjithësi, për të minuar kriptovalutat, është e nevojshme të keni pajisje speciale. Megjithatë, vitet e fundit janë krijuar aplikacione mobile për të zhvilluar këtë aktivitet.

 Më pas ju sjellim Aplikacioni më i mirë për të minuar kriptomonedha pa i vënë të dhënat tuaja në rrezik ose pa qenë një mashtrim. Është e rëndësishme të përmendet se ka shumë prej këtyre aplikacioneve që në fakt nuk gjenerojnë ndonjë fitim.

Burstcoin

Burstcoin

Në një mënyrë shumë inovative, ju mund të minoni asete kripto në celularin tuaj. Me kujtesën e lirë të pajisjes suaj, ju mund të gjeneroni blloqe për të minuar kriptovalutat. Më e mira nga të gjitha, puna kryhet kur nuk jeni duke përdorur telefonin tuaj.

Është e rëndësishme të përmendet se nuk do të gjeneroni aq fitim sa minierat me pajisjet e nevojshme për të kryer këtë aktivitet. Megjithatë, kjo aplikacioni falas i minierave të kriptomonedhave është shumë e dobishme.

Shkarkoni atë në Google Play

Portofolin më të mirë të aplikacionit të kriptomonedhës

Një nga mjetet thelbësore për të punuar me kriptovalutat është një portofol ose portofol virtual. Me të do të jeni në gjendje t'i ruani monedhat tuaja në një mënyrë të sigurt, praktike dhe gjithashtu do t'ju lejojë të transferoni fondet tuaja te një palë e tretë ose në llogarinë tuaj bankare nëse është kështu.

Duhet të theksojmë se zgjedhja e një AppWallet nuk është e lehtë, pasi duhet të përshtatet me nevojat tuaja. Kjo do të thotë se portofoli juaj virtual duhet të jetë sipas kriptomonedhave që keni dhe gjithashtu për atë që dëshironi të bëni me të.

Një tjetër pikë thelbësore që duhet të keni parasysh kur zgjidhni një AppWallet është siguria që ju ofrojnë, jo vetëm për të ruajtur kriptovalutat tuaja, por edhe për të kryer transaksione.

Brenda App Store ashtu si në Play Store do të gjeni shumë kuleta dixhitale për asetet kripto. Megjithatë, për ne Portofoli më i mirë i aplikacionit të kriptomonedhës është Exodus, dhe më pas do të shpjegojmë pse.

Pse është Exodus aplikacioni më i mirë i kriptomonedhës?

Ka dy cilësi që e bëjnë Exodus AppWallet-in më të mirë të kriptomonedhës. E para është gamë e gjerë e aseteve kripto që ajo mbështet në platformën e saj. Nga ana e saj, arsyeja e dytë është siguria që ofron.

Sistemi juaj i sigurisë rrotullohet rreth enkriptimi i çelësave tuaj personal si dhe të dhënat e lëvizjeve tuaja. Kjo siguron që vetëm ju mund të keni akses në asetet tuaja.

Funksione të tjera sigurie të ofruara janë njohja e fytyrës dhe e gjurmëve të gishtërinjve. Nga ana tjetër, ai lehtëson operacionet e blerjes dhe shitjes, pasi nuk funksionon sipas një skeme të centralizuar transaksionesh.

Na ndiqni në YouTube.
kontakt
info@mejorapp.net
E drejta e autorit 2019 - 2022 | Aplikacioni më i mirë | Të gjitha të drejtat e rezervuara

linkedin facebook Pinterest youtube rss Cicëroj instagram facebook-bosh rss-bosh i lidhur-bosh Pinterest youtube Cicëroj instagram