Quantcast

Aplikacione për të mësuar anglisht shpejt dhe lehtë – Top 10 më të mirët

Anglishtja rezulton të jetë një nga gjuhët më fitimprurëse për të zotëruar në mbarë botën. Jo vetëm sepse ka shumë vende ku e flasin atë, por sepse krijon mundësi shumë premtuese, veçanërisht nga ana profesionale dhe akademike. Prandaj sot ju sjellim 10 aplikacionet më të mira për të mësuar anglisht në kohë rekord.

Përballë nevojës për të trajtuar anglishten si gjuhë të dytë, shumë festojnë aksesin falas në aplikacione për të praktikuar gjuhët. Këta janë besnikë tutorët e xhepit që ju udhëheqin në detyrën solemne të zotërimit të një gjuhe të ndryshme nga e jotja.

Nëse po kërkoni të filloni në këtë rrugë të mundimshme por të suksesshme, nuk duhet të kërkoni më tej. Ne krijojmë për ju një listë me aplikacionet më të njohura për të praktikuar fjalorin tuaj në anglisht nga të gjithë, si nga ekspertët ashtu edhe nga konsumatorët si ju. A jeni gati të mësoni anglisht në celularin tuaj shpejt, lehtë dhe me besueshmëri?

Mësoni anglisht me celularin dhe praktikoni anglisht bisedor drejtpërdrejt

aplikacione për të mësuar anglisht
"Gjeniu bëhet me 1% talent dhe 99% përpjekje." Albert Einstein.

Ka diçka që është shumë e vështirë për t'u zëvendësuar dhe kjo është ndërveprim të gjallë njerëzor. Edhe në arsim është thelbësore që të ketë një reagimose reagime për të konsoliduar më mirë njohuritë. Mund të thuhet se është ajo që e ndan teorinë nga praktika.

E njëjta gjë ndodh kur përpiqeni të përdorni një nga aplikacionet më të mira për të mësuar gjuhë të ndryshme, si ato falas dhe ato me pagesë. Nëse e krahasoni me përvojën e praktikimit të drejtpërdrejtë të anglishtes bisedore, do të vini re se procesi i parë është më pak dinamik dhe më pragmatik.

Kjo për shkak se ndërveprimi është jo vetëm më i ulët, por është më pak i rrjedhshëm, në kontrast me shkathtësinë e një dialogu. është fjalë të tjera, përdorimi i aplikacioneve për të mësuar anglisht ju lejon të kushtëzoni mendjen tuaj me gjuhën, por të thuash siç duhet kërkon durim.

Në fund të fundit, këtë nuk duhet ta kuptoni si një pikë negative, ju jep një aplikacion për të dëgjuar dhe lexuar në anglisht përfitime të paçmueshme. Për shembull, me faktin se mund të bëni prova kur dhe ku të doni; rishikoni kur dëshironi atë që keni parë tashmë, dhe shumë më tepër.

Me pak fjalë, ndryshimi bazohet në thjeshtësinë dhe komoditetin e të mësuarit. Duolingo Është një mënyrë e shkëlqyer për të zotëruar plotësisht gjuhët e tjera. Dhe është falas! Ju nuk keni asgjë për të humbur. Me kalimin e kohës, këmbënguljes dhe mjeteve të mira, rezultatet do të vijnë, ju vetëm duhet të vazhdoni të praktikoni.

Aplikacioni më i mirë për të mësuar anglisht në 2021 – Përvetësoni gjuhën në asnjë kohë!

Le të kalojmë në pikën e rëndësishme: Aplikacionet më të mira në anglisht për Smartphone për fillestarët. Si dhe Duolingo-n e lartpërmendur, do të gjeni të tjera shumë interesante dhe të rekomanduara për të mësuar anglisht; nga bazë në të avancuar.

1. Babbel

Ne fillojmë me një nga aplikacionet më të rekomanduara për të praktikuar të folurit dhe të shkruarit anglisht, duke imituar dukshëm larminë e fjalëve dhe temave të një dialogu. Kjo është merita e aplikacionit Babbel, projektuar për të garantuar mësimin sa më profesional.

Ky aplikacion është i pajisur mirë me veçori dhe elemente të ndryshme në mënyrë që të ndiheni rehat duke u praktikuar. Përveç kësaj, ai integron një larmi të madhe përmbajtjesh për të kultivuar gjuhën tuaj të re, si p.sh podcast, lojëra dhe tregime të shkurtra Ju do të shihni anglisht në veprim!

Ai paraqet një shumëllojshmëri të mirë mësimesh dhe seminaresh për të përforcuar të gjitha aspektet e mundshme, duke qenë një nga aplikacionet më efektive për të mësuar anglisht shpejt dhe plotësisht. Duhet theksuar se efektiviteti i tij ka qenë miratuar nga Yale University, që tregon shumë për cilësinë e tij.

Përveç kësaj, nëse jeni të interesuar për një aplikacion për të mësuar gjuhë të tjera pa pasur nevojë për internet, Babbel ju siguron gjithashtu, me kurse për deri në 14 gjuhë. Por, gjëja më e mirë është se ju do të keni akses falas në të për një javë, në mënyrë që të mund të meditoni për një abonim afatgjatë shumë produktiv.

Mendimi i përdoruesit

“Aplikacion argëtues, i mirë. Ka mënyra të ndryshme për të mësuar. Po ashtu më pëlqejnë shumë podkastet, sepse kështu akordoni, dëgjoni. Unë e rekomandoj atë. Është një investim i vlefshëm.”

EspecificacionesBabbel
Përditësimi i fundit14 maj 2021.
ProdhuesBabeli.
Vlerësimi4.5 yje.
Numri i shkarkimeve+ 10.000.000.
peshë109M.
pajtueshmëriAndroid 7.0 / iOS 12.0.
lloji i aplikacionitMe pagesë (provë falas).

 Mund t'ju interesojë: Mësoni anglisht nga celulari juaj.

Karakteristikat dhe përfitimet e aplikacionit Babbel English:

 • Ekipi i tij intelektual është totalisht didaktik.
 • Efektiviteti i këtij aplikacioni është miratuar nga një studim në Universitetin Yale.
 • Nxënësit e tij përmirësojnë shprehjen gojore në një interval kohor prej 3 muajsh.
 • Anglishtja nuk është e vetmja gjuhë që ai mëson, ka më shumë se 13 gjuhë që janë në dispozicion të të interesuarve.
 • Teknologjia e njohjes së të folurit është në krye kur bëhet fjalë për cilësinë.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Mos e humbisni mundësinë për të mësuar anglisht me Babbel

2. busuu

Kur flasim për propozime serioze që shkojnë përtej të qenit hobi dhe mbështetje për mësimin bazë, duhet t'i japim përparësi Busuut. Ky aplikacion e kthen praktikimin e gjuhëve moderne në diçka vërtet produktive dhe e njohur zyrtarisht.

Si fillim, një nga gjërat më të habitshme në lidhje me këtë aplikacion Smartphone është që ju mund të merrni certifikatat zyrtare të njohjes. Këto janë të miratuara nga McGraw Hill, kështu që do t'ju shërbejnë mirë në fushën profesionale.

Kurset e 12 gjuhëve për të cilat ai mbështet kanë qindra burime për të përforcuar teorinë dhe praktikën, të bëra nga ekspertë. Dhe, duke llogaritur Plane studimi të personalizuara, do të shijoni një nga aplikacionet më cilësore për të praktikuar fjalorin anglez.  

Përveç kësaj, do të keni ndërveprimin dhe ndihmën e vazhdueshme të folësve amtare të gjuhës, të cilët do t'ju udhëheqin për të përmirësuar leksikun dhe komandimin tuaj gjuhësor. Në thelb, ky është një aplikacion për të mësuar gjuhë, me ose pa internet, i cili është më i ngjashëm me të një institut i vërtetë virtual.

Mendimi i përdoruesit

“Më pëlqeu aplikacioni, ushtrimet e tij ndihmojnë në çdo fushë. Fillova me këtë aplikacion dhe më pas mbesa ime u interesua për të mësuar dhe asaj i duket si një lojë sepse është shumë praktike për të mësuar.”

EspecificacionesBusuu
Përditësimi i fundit11 maj 2021.
ProdhuesBusuu.
Vlerësimi4.4 yje.
Numri i shkarkimeve+ 10.000.000.
peshë37M.
pajtueshmëriAndroid 5.0/iOS 12.0.
lloji i aplikacionitFalas (Shërbim Premium opsional).
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

3. Linguali

Lingualia është një tjetër propozim interesant për ju për të përshtatur rutinën dhe stilin e jetës tuaj me procesin arsimor të zotërimit të një gjuhe. Dhe ne nuk po i referohemi vetëm krijimit të orareve apo kalendarëve, por bazojnë temat dhe mësimet e tyre veçanërisht mbi ju dhe njohuritë tuaja.

Me fjalë të tjera, Lingualia Ka një inteligjencë artificiale që ju studion, për të udhëhequr më mirë efektivitetin e praktikave tuaja. Pavarësisht nëse keni pak kohë ose keni motive të veçanta për të përdorur aplikacione për të mësuar anglisht, do të keni një ndjekje të personalizuar.

Ajo gjithashtu ka një total të madh 400 seminare për të zotëruar anglisht dhe spanjisht, me përforcime precize për respektim më të madh të gjuhës. Dhe, ndër aplikacionet për të praktikuar fjalorin në anglisht, ky spikat ndër më të mirat, me 25 mijë audio plotësuese.

Nëse kjo nuk ju duket e mjaftueshme, le t'ju themi se nuk do t'ju duhet të shpenzoni asgjë, tashmë është një nga aplikacionet më të mira për të mësuar gjuhë. krejtësisht falas. Megjithëse përfshin një numër të kufizuar gjuhësh, ju do të jeni në gjendje t'i zotëroni të gjitha ato deri në nivelin e avancuar amtare. E shkëlqyeshme, apo jo?

Mendimi i përdoruesit

“Më pëlqen, jam i magjepsur dhe po mësoj shumë, e rekomandoj"

Especificacionesgjuhe
Përditësimi i fundit2 janar 2020
ProdhuesLingualia.
Vlerësimi4.0 yje.
Numri i shkarkimeve+ 100.000.
peshë8.3M.
pajtueshmëriAndroid 4.4/iOS 8.0.
lloji i aplikacionitFalas (Shërbim Premium opsional).

Karakteristikat dhe avantazhet e Lingualia:

 • Mësoni anglisht në nivele të ndryshme: fillestar, fillestar ose i avancuar.
 • Ai përmban më shumë se 400 mësime të gjuhëve të ndryshme.
 • Ka 25.000 audio të ndryshme për të praktikuar shqiptimin.
 • E gjithë përmbajtja e aplikuar në mësime është analizuar dhe menaxhuar nga një ekip profesionistësh vendas të secilës gjuhë.
 • Mbi 10.000 fjalë të reja fjalori.
 • Ushtrime gramatikore.
 • Ushtrime ndërvepruese si: Dialogje, praktikë fonetike, lojëra për versionin ueb.
 • Përshtateni çdo mësim me kohën e personit.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

4. Duolingo

mësoni anglisht me duolingo

Sigurisht, ne nuk mund të bënim një aplikacion të mirë për të praktikuar gjuhët pa marrë parasysh Duolingo, një nga mënyrat më të mira për të mësuar anglisht. Dhe, jo vetëm më e mira, por nga më të njohurat në mbarë botën, falë mënyrës së këndshme dhe efektive të mësimdhënies.

Testet e paraqitura nga bufi kujdestar i dashur janë më argëtuesit për t'u bërë, gjë që e bën mësimin shumë edukativ. Motivimi i tij kryesor është tejkalimi i sfidave, të cilat do t'ju lejojnë të ngriheni dhe të fitoni njohje. Është pothuajse si një lojë, por ju mësoni!

Pikërisht për shkak të kënaqësisë së përdorimit, është opsioni i preferuar midis aplikacioneve për të mësuar anglisht për mësimin e vajzave dhe djemve. Është shumë intuitiv dhe ka përkujtues të paracaktuar dhe të programueshëm për të vazhduar forcimin e aftësive të tij.

Megjithatë, edhe nëse nuk jeni fëmijë, Duolingo është një mundësi e shkëlqyer për të hedhur hapat e parë në shumë gjuhë, duke qenë plotësisht falas. Dhe, me seksionin e tij të njohjes, ju mund të konkurroni me miqtë tuaj për të parë se kush merr më shumë arritje Bëhu numër një!

Mendimi i përdoruesit

“Aplikacioni më i mirë për të mësuar dhe praktikuar një gjuhë. Në rastin tim e përdor për të praktikuar italishten dhe për të mësuar një gjuhë tjetër.”

Especificacionesgjuhe
Përditësimi i funditMaj 17 2021
ProdhuesDuolingo.
Vlerësimi4.6 yje.
Numri i shkarkimeve+ 100.000.000.
peshë198,7MB.
pajtueshmëriAndroid 5.0/iOS 12.0.
lloji i aplikacionitFalas (pagesa të integruara).

Karakteristikat dhe përfitimet e Duolingo:

 • 100% falas.
 • Arsim me cilësi të lartë.
 • Ndryshon mënyrën se si gjuhët mendohen të studiohen.
 • Ka histori në formë dialogu për t'u praktikuar.
 • Ata shpërblejnë përvetësimin e njohurive të reja për studentët.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

5. Më e thjeshtë

Ndër aplikacionet për të mësuar anglisht të krijuar për fëmijë, Simpler shquhet për dizajnin e tij veçanërisht grafik dhe të tij vështirësi adekuate progresive për të vegjlit. Është me të vërtetë një aplikacion i përsosur Smartphone për të mësuarit e fëmijëve vetë-mësuar.

Çfarë marrëveshje do të ofrojë ky aplikacion? Siç kemi thënë tashmë, ky aplikacion do të testojë njohuritë tuaja për të përcaktuar një nivel të përshtatshëm eseje. Kështu, ju do të keni akses në një mënyrë të përsosur për të mësuar anglisht për fillestarët, studentët e rregullt dhe folësit e avancuar.

Në të njëjtën mënyrë, Simpler do t'ju vërë në dispozicion qindra fjalë për të pasuruar leksikun tuaj, si dhe klasa me audio të përfshirë për shqiptim. Gjatë këtyre kurseve, do të hyjë në fuqi seksioni i tij grafik i mrekullueshëm, për të mbajtur më mirë mësimet në kokën tuaj.

Në thelb, është një aplikacion për të mësuar gjuhë që kujdeset për përparimin tuaj dhe evoluon me ju, duke siguruar mësimin tuaj dhe pa pasur nevojë për internet! Përmirësimi i dobisë. Nëse e shkarkoni këtë aplikacion, jini të sigurt se zotërimi juaj i një gjuhe të re do të rritet së bashku me ju.

Mendimi i përdoruesit

“Në 2 ditë duke përdorur aplikacionin, kam mësuar shumë "

Especificacionesthjeshtë
Përditësimi i fundit28 tetor 2020.
ProdhuesGoodvas.
Vlerësimi4.8 yje.
Numri i shkarkimeve+ 5.000.000.
peshë69M.
pajtueshmëriAndroid 4.3/iOS 10.0.
lloji i aplikacionitFalas (pagesa të integruara).

Karakteristikat e Simpler:

 • Praktikat janë përshtatur me anglishten e përditshme për të konsoliduar më mirë gramatikën.
 • Ka një trajnim të ri në anglisht online dhe offline, një avantazh që e kanë shumë pak aplikacione.
 • Lidhni fjalën me imazhin si një metodë më e sigurt për memorizimin, kapjen dhe njohjen e fjalëve të reja.
 • Ai ka të kuptuarit e dëgjimit dhe trungje leksikësh të përditshëm falas.

5 avantazhet e këtij aplikacioni:

 • Le të mësojmë anglisht nga e para
 • Udhëzimet e tij janë mjaft të thjeshta.
 • Gjuha gojore e studentit mund të zgjerohet.
 • Mëson se si të kuptohet gjuha gojore.
 • Ai ofron një bllok detyrash për të përforcuar atë që është mësuar.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

6. LearnEnglish Podcasts

Këshilli Britanik ka krijuar një aplikacion luksoz për të të përmirësojë përvojën dhe rezultatet e praktikimit të anglishtes bisedorepa njerëz në mes. Me fjalë të tjera, ju keni një garanci të shkëlqyer të rezultateve në fazën teorike të të mësuarit tuaj, gjë që do t'ju lehtësojë shumë.

Ky aplikacion është LearnEnglish Podcast dhe është krijuar për ata që duan të përgatiten për aftësi të avancuara gjuhësore, me sfida reale: dëgjoni dhe deshifroni. Këto janë pikat që kërkojnë më shumë përpjekje dhe mbështetjen efektive të të cilave do ta keni siguruar sapo të filloni.

Ju mund të argëtoheni duke shkarkuar Podcast të krijuar për të ushtruar aftësitë tuaja, të cilat shoqërohen me teste për të vlerësuar nivelin tuaj të pritjes. Sigurisht që përfshin një skenar dinamik të çdo përmbajtjeje, në mënyrë që të ketë një cikël të rrumbullakët mësimor.

Gjëja më e mirë është që materialet të përditësohen çdo javë, kështu që seancat tuaja të studimit do të jenë të larmishme, me folës ekspertë amtare si udhërrëfyes të shkëlqyer. E gjithë kjo na lejon ta shohim atë si një kandidat të mirë për të qenë aplikacioni më i mirë për të mësuar anglisht në 2021.

Mendimi i përdoruesit

“Është e mrekullueshme. Podkastet janë shumë argëtuese, gjuha është shumë e qartë dhe fakti që edhe dialogët janë shkruar është një mbështetje e madhe. Faleminderit Këshillit Britanik që na sollët këtë mënyrë të shkëlqyer të të mësuarit dhe mbi të gjitha falas.”

EspecificacionesPodcast LearnEnglish
Përditësimi i fundit16 prill 2021
ProdhuesKëshilli Britanik.
Vlerësimi4.7 yje.
Numri i shkarkimeve+ 5.000.000.
peshë21M.
pajtueshmëriAndroid 4.1/iOS 11.0.
lloji i aplikacionitFree.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

7. Beelingo

beelingo për të mësuar anglisht

Ky është një aplikacion mjaft i thjeshtë, por ai bashkon pajisje të mira që e bëjnë atë shumë efektiv për ta bërë anglishten gjuhën tuaj të dytë dominuese. Kjo nuk është një ekzagjerim, pasi do të keni përmbajtjen më të besueshme që mund të aplikoni në studimet tuaja.

Mes gjërave të ndryshme do të keni 2600 libra audio shoqëruar me tekst, për të mësuar veshin tuaj me njohjen e fjalëve. Jo vetëm që do të jenë argëtuese, por është një nga praktikat më të mira të aplikacionit për të filluar të dëgjoni dhe lexoni në anglisht.

Përfshinë gjithashtu një fjalor shqiptimi dhe një funksion për të praktikuar gramatikën, e cila ushqen më tej përvojën totale të ofruar nga Beelingo. Ju do të jeni në gjendje të lexoni/dëgjoni romane, poezi, dokumentarë dhe tregime ndërsa mësoni virtytet e një gjuhe tjetër.

Jo mjaft argëtuese? Argëtohuni duke luajtur atëherë! Me aktivitete të ndryshme dinamike, do të keni një kënaqësi totale të garantuar. Në pamje të pasme, është një nga ato aplikacione, ideja e përmbajtjes së të cilit është të mësosh anglisht shpejt dhe në një mënyrë argëtuese.

Mendimi i përdoruesit

“Është një mjet shumë i kompletuar, më jep një mbështetje të mirë për studimet e mia. Shembuj shumë të qartë

EspecificacionesBeelingo
Përditësimi i fundit17 Mars 2020
Prodhuesironservices.com.
Vlerësimi3.7 yje.
Numri i shkarkimeve+ 50.000.
peshë47M.
pajtueshmëriAndroid 4.4/iOS 9.0.
lloji i aplikacionitFree.

Karakteristikat dhe përfitimet e Beelingo:

 • Ka më shumë se 2.600 libra audio me tekstin e saj.
 • Librat mund të shkarkohen dhe lexohen pa lidhje interneti.
 • Nëse një fjalë nuk dihet, me një klikim mbi të do të bëhet e ditur kuptimi i saj me një shënim të shkurtër shpjegues.
 • Ka më shumë se 49.000 shembuj për të shpjeguar frazat ose fjalët.
 • Përfshin tinguj cilësorë për frazat dhe fjalët.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

8. Voxy

Aplikacioni voxy për të mësuar anglisht

Nëse jeni nga ata që mendojnë se gjëja më e mirë për të mësuar është përmbajtje të dobishme për çdo ditë, atëherë duhet të shikoni Voxy. Ky nuk është vetëm një aplikacion shumë i rekomanduar për të mësuar anglisht në celularin tuaj për shkak të shkathtësisë së tij, por edhe për shkak të mësimit cilësor të gjuhës.

Ndër materialet e tij studimore do të gjeni mijëra audio, video dhe tekste që rikrijojnë situata të përbashkëta mes njerëzve. Në këtë mënyrë, ju do të keni një qasje mjaft të saktë ndaj asaj që do të ishte një përvojë e vërtetë dialogu.

Nga ana tjetër, Voxy ka diçka mjaft të veçantë dhe kjo është që ju do të keni qasje në tekste reale të lajmeve, për vizualizim më të madh të anglishtes në “habitatin” e saj. E gjithë kjo e mbledhur në një aplikacion me një ndërfaqe shumë të sofistikuar që do t'ju motivojë të studioni seriozisht këtë gjuhë të huaj.

Edhe pse është një nga aplikacionet më të mira për të mësuar gjuhë falas, ai ka një shërbim Premium që mund ta përballoni për shumë pak. Kjo do t'ju lejojë të mësoni me tekstet e këngëve tuaja të preferuara dhe madje mund të zgjidhni mësues privatë, gjë që forcon të mësuarit.

Mendimi i përdoruesit

“Aplikacion i mrekullueshëm për të mësuar anglisht. Shumë praktike dhe e këndshme.”

EspecificacionesVoxy
Përditësimi i fundit6 maj 2021.
ProdhuesVoxy, Inc.
Vlerësimi4.4 yje.
Numri i shkarkimeve+ 1.000.000.
peshë32M.
pajtueshmëriAndroid 7.0/iOS 12.4.
lloji i aplikacionitFalas (Shërbim Premium opsional).

Karakteristikat dhe përfitimet e Voxy si p.sh aplikacioni më i mirë për të mësuar anglisht:

 • Çdo ditë ka përditësuar mësime nga folësit amtare nga dita në ditë.
 • Multiplatform: Mësoni ku dëshironi dhe si dëshironi.
 • Biblioteka muzikore: Për Mësoni anglisht në këngë
 • Tutorë privatë.
 • Qasje e pakufizuar
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

9. Wlingua

Wilingua është një nga ato aplikacionet e thjeshta, por ato mbarojnë plot me përmbajtje të dobishme për të mësuar anglisht në një mënyrë autodidakte. Në fakt, ajo ka shumicën e mjeteve dhe materialeve më të rëndësishme që studimi i gjuhës të jetë plotësisht i frytshëm.

Ai paraqet një shumëllojshmëri të gjerë kursesh me mësime të panumërta në mënyrë që zotërimi juaj i gjuhës të evoluojë; nga bazë në të avancuar. Cfare ka me shume, mësimet e tij përfshijnë gramatikën dhe oralitetin, kështu që shkrimi dhe shqiptimi juaj do të përmirësohen në mënyrë progresive.

Në mënyrë të ngjashme, aplikacioni do t'ju garantojë akses në artikujt dhe tekstet e lajmeve kështu që mund të mësoheni me gjuhën në mjedisin natyror. Në thelb, Wlingua fokusohet jo vetëm në përforcimin e udhëzimeve tuaja, por në motivimin tuaj për t'u përmirësuar me përmbajtje me rëndësi të përditshme.

Ky aplikacion është falas, por mund të mbështeteni në një shërbim Premium shumë të lirë. Si rezultat, ju do të keni në dispozicionin tuaj gjithë fuqia për të mësuar një gjuhë tjetër. Mendo pak, a dëshiron ta kesh anglishten si gjuhë të dytë për shumë pak? Nëse po, Wlingua është zgjidhja juaj.

Mendimi i përdoruesit

“Kam një vit që e përdor. Dua atë! E rekomandoj atë për të gjithë ata që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre në anglisht. Dhe të gjithë më falënderuan!”

Especificacioneslingua
Përditësimi i fundit12 maj 2021.
ProdhuesWlingua ..
Vlerësimi4.6 yje.
Numri i shkarkimeve+ 10.000.000.
peshë11M.
pajtueshmëriAndroid 4.1/iOS 9.0.
lloji i aplikacionitFalas (Shërbim Premium opsional).
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

10. Elsa Speak

Si një kandidat i mirë për të qenë aplikacioni më i mirë për të mësuar anglisht këtë 2021, ne kemi Elsa Speak; një aplikacion që do të zgjerojë shumë fjalorin tuaj. Ky aplikacion Smartphone u drejtohet atyre që kanë një zotërim mesatar të gjuhës dhe dëshirë për t'u përmirësuar më tej.

Çfarë mund të prisni nga ky aplikacion për të mësuar anglisht? Para së gjithash, një përmbajtje studimore e zhvilluar nga ekspertë dhe folës amtare. Së dyti, një specializim interaktiv në dëgjimin e përmbajtjes për të motivuar përmirësimin e shqiptimit.

Ajo ka më shumë se 1600 materiale në mënyrë që detyra e praktikimit të gjuhës të mbulohet mirë dhe të bëhet diçka e lehtë për t'u bërë. Përveç kësaj, ju do të merrni monitorim të vazhdueshëm në formën e statistikave mbi tuaj rrjedhshmëria, shqiptimi, intonacioni, receptimi dhe ngarkesa semantike.

Është një nga aplikacionet për të praktikuar të folurit dhe dialogun anglisht që njihet më shumë nga studentët që dëshiroj të lustrojë talentin e një shqiptimi të saktë. Për këtë arsye, ne e rekomandojmë edhe këtu, si një nga 10 aplikacionet tona më të mira.

Mendimi i përdoruesit

"Shkarkova disa aplikacione falas për t'i provuar dhe ato janë të padobishme. Kjo është me pagesë, përveçse është shumë e mirë dhe e plotë, ju lejon të provoni të gjitha funksionet dhe të vendosni nëse do të abonoheni apo jo.”

EspecificacionesElsa Fol
Përditësimi i fundit14 maj 2021.
ProdhuesELSA.
Vlerësimi4.6 yje.
Numri i shkarkimeve+ 5.000.000.
peshë24M.
pajtueshmëriAndroid 4.2/iOS 10.2.
lloji i aplikacionitE pagesës.
SHIKONI NË GOOGLE PLAY VER DHE APP STORE

Pyetjet e bëra më të shpeshta nga përdoruesit në lidhje me anglishten:

Mund t'ju interesojë: aplikacione për të mësuar anglisht.

Sa e vështirë është të mësosh anglisht?

Është një detyrë e gjatë, por nuk është e vështirë. Në fakt, anglishtja është shumë më e lehtë për t'u mësuar sesa spanjishtja; gjuhë që foshnjat e zotërojnë së shpejti. Prandaj, bëhet fjalë për këmbëngulje dhe përpjekje. Me këtë kombinim, në pak muaj mund të mendoni edhe në anglisht. Magjepsëse, apo jo? 

Në çfarë moshe është mirë të mësosh anglisht?

Këtu thënia “Papagalli plak nuk mëson të flasë” nuk vlen, kryesisht sepse nuk ka moshë që të pengon të mësosh. Thënë kjo, është e vërtetë që ka mosha të caktuara që nxisin një pranim më të mirë të njohurive, të tilla si ato midis 3 dhe 7 vjeç.

Nëse keni ndonjë foshnjë që dëshironi të stërvitni, është mirë që të jetë në këtë periudhë.

A është mirë të shikosh filma në anglisht për të mësuar?

Në fillim, mund të mos rekomandohet aq. Në fund të fundit, ju duhet pak praktikë për të kuptuar kuptimin e çdo fjale që dëgjoni. Sigurisht, pasi të jetë kapërcyer kjo pengesë fillestare, duke përdorur filmat apo edhe këngët Është një mënyrë e mirë për të forcuar zotërimin tuaj të gjuhës.

A është më mirë të mësosh anglisht britanike apo amerikane?

Për sa i përket dobisë së pastër, anglisht amerikane Është bërë një nga më fitimprurësit në botë dhe një nga më të përshtatshmet për të mësuar. Kjo reflektohet shumë në vendin e punës, ku është një nga kërkesat e shumë kompanive të mëdha shumëkombëshe

Cili është aplikacioni më i mirë për të mësuar anglisht?

Është e vështirë të veçosh një prej tyre.. Midis listës së mësipërme do të gjejmë opsionet më të mira, për shembull Duolingo, perfekt për të mësuar anglishten bazë. Ka edhe të tjerë, si p.sh Podcast LearnEnglish, të cilat e bëjnë shqiptimin tuaj të jashtëzakonshëm, dhe Busuu e cila ka ekspertë ultra të kualifikuar.

Të gjithë u përgjigjen nevojave të ndryshme, por secili prej tyre ka mbledhur një numër të madh miratimesh nga përdorues të kënaqur. Rrjedhimisht, ju ftojmë të kërkoni midis këtyre aplikacioneve për të mësuar anglisht ai që është i përshtatshëm dhe i përsosur për ju.

Si mund të mësoj anglisht shpejt?

Ka shumë këshilla dhe ide që ekzistojnë për të marrë njohuri në gjuhë, por ne do të ndajmë 5 këshilla që ju të dilni si ekspert në anglisht.

 1. Kaloni një kohë të shkurtër duke praktikuar këtë gjuhë çdo ditë.
 2. Mësoni 4 fjalë anglisht çdo mëngjes.
 3. Shikoni filma, seriale dhe dëgjoni muzikë në anglisht.
 4. Kërkoni programe për të mësuar anglisht falas.
 5. Mundohuni të mendoni në anglisht.

A është më e lehtë të mësosh anglisht apo spanjisht?

Tashmë e dimë se anglishtja ka fonetikë të ndërlikuar, gjë që e bën të vështirë shqiptimin e kësaj gjuhe kur do ta flasësh, dhe aq më tepër nëse sapo po filloni, por spanjishtja është dy herë më e vështirë për t'u mësuar se një gjuhë për shkak të saj. kompleksiteti në ligjet gramatikore. .

Pra, përgjigja për këtë pyetje është se anglishtja është më e lehtë për t'u mësuar dhe shumë më tepër në ditët e sotme, për shkak të ekzistencës së shumë aplikacione për të folur anglisht.

Pse është e nevojshme të mësoni anglisht?

Anglishtja është bërë gjuha universale, ajo që na lejon të komunikojmë ndërkombëtarisht dhe të fitojmë mundësi më të mëdha në tregti dhe vende pune. Na jep mundësi pa barriera.

Pse nuk mund të mësoj anglisht?

Ka faktorë të ndryshëm që mund të ndërhyjnë kur do të studiosh këtë gjuhë dhe ne e dimë që njëri prej tyre mund të na bllokojë dhe kjo është frika.

Lëreni mënjanë zhgënjimin, panikun dhe atë "nuk mundem" të shëmtuar. Në 7 aplikacionet më të mira për të mësuar anglisht do t'i gjeni në këtë artikull.

A është e mundur të mësosh anglisht gjatë gjumit?

Sipas ekspertëve dhe studimeve të tyre, gjatë fazës së gjumit është e mundur të mësoni anglisht ose ndonjë çështje tjetër sepse truri ynë është po aq aktiv sa kur jemi zgjuar.

Muzika është një faktor themelor në këtë praktikë pasi duke dëgjuar muzikë gjatë gjumit ne po dërgojmë aktivitet në trurin tonë në mënyrë që ai ta përpunojë atë, duke e bërë të qartë se duhet të kemi praktikuar më parë në mënyrë që të mund të përforcojë atë që kemi mësuar.

Burimet si YouTube ose aplikacionet për të dëgjuar muzikë si MP3 janë një mundësi e shkëlqyer për ta aplikuar atë me telefon, thjesht duhet të keni telefonin inteligjent ose pajisjen celulare pranë kufjeve dhe kaq.

Pse duhet t'i instaloj këto aplikacione që të kenë anglishten si gjuhë të dytë? - Përparësitë dhe përfitimet

Përdorimi i një aplikacioni për të dëgjuar, folur dhe lexuar në anglisht ose në një gjuhë tjetër zgjeron shumë horizontet tuaja dhe përmirëson shanset tuaja për një të ardhme të shkëlqyer profesionale. Përveç kësaj, vetë procesi i të mësuarit është një ushtrim i shkëlqyer për trurin dhe ju sjell përfitime në mënyra të ndryshme:

 • Ju jep liri më të madhe turistike, pune dhe akademike jashtë vendit.
 • Përmirësoni aftësitë tuaja sociale.
 • Kapacitet më i madh i përpunimit të informacionit.
 • Përmirëson aftësitë njohëse.
 • Përmirëson kujtesën.
 • Redukton mundësinë e vuajtjes nga sëmundjet mendore.

Ne besojmë fort në përfitimet e zotërimit të gjuhëve të tjera dhe se si këto janë një faktor përcaktues në projeksionin e personit në të ardhmen. Përveç kësaj, ato janë një mjet efektiv për të trajnuar trurin dhe për të pushtuar kufijtë e rinj, të cilët më parë na dukeshin të paepur.

Çfarë prisni për të shkarkuar aplikacionin më të mirë për të mësuar anglisht në 2021? Ju nuk do të pendoheni!

Na ndiqni në YouTube.
kontakt
info@mejorapp.net
E drejta e autorit 2019 - 2022 | Aplikacioni më i mirë | Të gjitha të drejtat e rezervuara

linkedin facebook Pinterest youtube rss Cicëroj instagram facebook-bosh rss-bosh i lidhur-bosh Pinterest youtube Cicëroj instagram