Quantcast

Aplikasi pangsaéna pikeun Android, IOS sareng Windows 2021

Dunya téhnologi terus tumuwuh; Saban poé aya deui Software anu dikembangkeun pikeun minuhan sareng ngajadikeun otomatis sababaraha pungsi anu ngajantenkeun hirup langkung gampang, langkung gancang sareng langkung efisien. Ku sabab kitu URANG SUNDA WILUJENG WILUJENG Anjeun ka rohangan kami, dirancang kalayan hiji-hijina tujuan anu anjeun tiasa maksimalkeun pungsi tina Smartphone, Tablet sareng komputer anjeun henteu paduli naha sistem operasina nyaéta ios, Android atanapi Windows sahingga ningkatkeun produktivitas anjeun.

Naha anjeun hoyong mendakan aplikasi sajajalan anu bakal ngagampangkeun hirup anjeun? Di dieu anjeun tiasa mendakan aplikasi anu pangsaéna taun 2021, pikeun diunduh tina aplikasi navigasi dasar sapertos: Facebook, Twitter, LinkedIn sareng Instagram, kaulinan, unduh pidéo dina Android, séri, musik, podcast, audio, catetan, daptar ka aplikasi anu paling seueur. nungtut kabetot dina UKM, freelancer, olahraga, kaamanan & antipirus, kulawarga jeung luang, nonton bal; malah aplikasi pikeun maluruh jalma tanpa aranjeunna nyaho, ngarobah beungeut ti lalaki ka awéwé, diajar basa Inggris, pikeun barudak autis, sanajan anjeun hoyong ningali artikel lengkep dina daptar LENGKAP google apps.

Salaku tambahan, kami ogé ngahijikeun ratusan tutorial pikeun anjeun anu bakal ngabantosan anjeun dina tugas naon waé dina PC, smartphone atanapi tablet anjeun, tina léngkah-léngkah pikeun nyiptakeun akun netflix sareng henteu ngan ukur éta, urang gaduh metode ngeunaan rasa panasaran. meureun kuring teu hayang nyaho kumaha carana neangan ngaran lagu ku sora na

Aplikasi pangsaéna pikeun Android, IOS sareng Windows 2021

Aplikasi ku OS (sistem operasi)

Tetep diropéa sareng aplikasi Android sareng ios pangsaéna taun 2021. Anjeun tiasa ngaunduhana langsung tina Google Play atanapi App Store. Naha anjeun hoyong aplikasi olahtalatah instan pikeun ngédit poto, ngaunduh musik, pendak sareng jalma ti nagara sanés, ningali gambar, pidéo, pamuter musik atanapi ngajagi ponsel anjeun nganggo antipirus sapertos: kaamanan mobile avast? urang gaduh sadayana ieu sareng seueur deui pikeun alat Android atanapi ios.

Aplikasi kaséhatan sareng olahraga

Kami nunjukkeun ka anjeun aplikasi anu pangsaéna pikeun ngawas kaséhatan atanapi kagiatan fisik anjeun, janten upami anjeun resep ngajalankeun atanapi ngalakukeun latihan naon waé sareng hoyong ngontrol kinerja anjeun sareng tanda-tanda vital; Di dieu anjeun bakal mendakan aplikasi anu pangsaéna. Ogé, upami anjeun hoyong ngamimitian rutin sareng anjeun henteu terang dimana ngamimitian, Unduh aplikasi mana waé sareng nikmati palatih pribadi online atanapi ukur jarak anu dijalanan nganggo sapédah anjeun.

Aplikasi pikeun Murid (Pendidikan)

Naha anjeun hoyong ningkatkeun pangaweruh pendidikan sareng ilmiah atanapi diajar basa sapertos Inggris gratis? Ayeuna anjeun tiasa ngaunduh aplikasi pikeun maca buku anu dipikaresep anjeun, penerjemah anu ngajarkeun anjeun langkung ti 50 basa anu béda, sareng aplikasi géografis pikeun mendakan nagara sareng daérah di dunya.

Aplikasi pikeun ngundeur Musik sareng Audio

Henteu paduli alat anu anjeun gaduh, di dieu anjeun tiasa mendakan aplikasi gratis sareng anu mayar pikeun masihan sentuhan tambah kana alat téknologi anjeun.

kategori

Contacto
info@mejorapp.net
Hak Cipta 2019 - 2022 | BestApp | Sadaya hak disimpen

LinkedIn facebook Pinterest youtube rss twitter Instagram facebook-kosong rss-kosong dikaitkeun-kosong Pinterest youtube twitter Instagram